Απόλυτα αφοσιωμένοι

στη διδασκαλία των Γερμανικών

Στόχοι μας η αποτελεσματική εκμάθηση της γλώσσας, η πρόσκτηση πραγματικής γνώσης από τους σπουδαστές μας, καθώς και η άριστη προετοιμασία τους για την απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιητικών γλωσσομάθειας.

Η μέθοδός μας:
Ο Γλωσσικός Συσχετισμός

Όταν προσεγγίζεις κάτι με σχέδιο και μέθοδο, τότε φαίνεται απλό

Με τη μέθοδο του Γλωσσικού Συσχετισμού δεν παραμερίζεται το γλωσσικό ένστικτο του σπουδαστή. Απεναντίας ο σπουδαστής πολύ γρήγορα θα είναι σε θέση να σκεφτεί κριτικά κάνοντας τις απαραίτητες γλωσσικές εξισώσεις που θέλει. Εδώ μαθαίνετε γρήγορα, εύκολα και σωστά:

Γρήγορα γιατί θα μπορείτε να οργανώσετε τους μηχανισμούς της μνήμης, να κάνετε τους απαραίτητους γλωσσικούς συσχετισμούς και να συνθέσετε οι ίδιοι προτάσεις.

Εύκολα γιατί θα καταλαβαίνετε πώς, πότε και για ποιο λόγο θα πρέπει να χρησιμοποιείτε την κάθε δομή στα γερμανικά.

Σωστά γιατί θα είσαστε σε θέση, έχοντας συνείδηση της μητρικής σας γλώσσας, να ελέγχετε την ορθότητα των προτάσεων που παράγετε στα Γερμανικά

Εκπέμπουμε παντού

Μαθαίνετε Γερμανικά όπου κι αν βρίσκεστε

Η πλούσια εκπαιδευτική μας εμπειρία από την πολυετή ενασχόληση στον χώρο εκμάθησης της γερμανικής γλώσσας, μας οδήγησε να δημιουργήσουμε μια Σχολή αντάξια των απαιτήσεών σας. Οι νέες τεχνολογίες μας έχουν μεταφέρει έξω από τα όρια της πόλης μας. Πλέον εκπέμπουμε σε όλο τον κόσμο. Επικοινωνήστε μαζί μας προκειμένου να μας μιλήσετε για τους στόχους σας και να σχεδιάσουμε από κοινού ένα ακαδημαϊκό πλάνο. Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε ευκολότερα να βρούμε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς.

Αλλάζουμε τον τρόπο,
όχι τη μέθοδο - Γερμανικά Online

Εκμεταλλευόμαστε τα οφέλη των νέων τεχνολογιών

Οι απαιτούμενες τεχνολογικές λύσεις είναι πλέον αξιόπιστες και προσβάσιμες στην πλειοψηφία των ανθρώπων. Είναι δεδομένη πλέον η εξοικείωση των περισσοτέρων με την ιδέα και τη λειτουργία της τηλεκπαίδευσης. Τα πλεονεκτήματα αυτού του είδους διδασκαλίας είναι πολλά.

Ειδικευόμαστε στη διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας σε ενήλικες

Μαθαίνετε εύκολα, γρήγορα και σωστά

Ειδικευόμαστε στη διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας σε ενήλικες. Θεωρούμε ότι η συγκριτική προσέγγιση είναι ο πλέον ενδεδειγμένος τρόπος για να μάθει κανείς εύκολα, γρήγορα και σωστά Γερμανικά. Μέσω της μεθόδου του Γλωσσικού Συσχετισμού προετοιμάζουμε τους σπουδαστές μας για τις εξετάσεις των πιστοποιητικών γλωσσομάθειας και διοργανώνουμε σεμινάρια ειδικής φύσεως για καθηγητές και φοιτητές της Γερμανικής Φιλολογίας.

Γιατί ξεχωρίζουμε

  • Είμαστε πεπειραμένοι καθηγητές, απόφοιτοι της Γερμανικής Φιλολογίας, με βαθιές σπουδές και ερευνητικό, ακαδημαϊκό έργο πάνω στην διδακτική της γερμανικής γλώσσας.
  • Εφαρμόζουμε την πρωτοποριακή μέθοδο του Γλωσσικού Συσχετισμού, διανοίγοντας ασφαλείς δρόμους ανάμεσα στη μητρική γλώσσα του μαθητή (Ελληνικά) και τη γλώσσα στόχο (Γερμανικά)
  • Παρέχουμε οργανωμένο εκπαιδευτικό υλικό που βοηθά τον μαθητή να δομήσει σταδιακά τις γνώσεις του.
  • Είμαστε συνεχώς δίπλα στον σπουδαστή, παρέχοντάς του συνεχή φροντίδα σε ό,τι κι αν χρειαστεί
  • Εχουμε απόλυτη επιτυχία στις εξετάσεις του GOETHE (στοιχεία διαθέσιμα)
  • Παρέχουμε Εγγύηση Σπουδών, καθώς είμαστε σίγουροι για την αποτελεσματικότητα της διδασκαλίας μας
  • Προσφέρουμε δίδακτρα σε πολύ χαμηλότερο κόστος σε σχέση με την ποιότητα και το είδος της διδασκαλίας
  • Μεταλαμπαδεύουμε πραγματική γνώση, ένα στέρεο γνωστικό υπόβαθρο και μια ξεκάθαρη αντίληψη του μηχανισμού της γερμανικής γλώσσας

Τι προσφέρουμε

  • Ολιγομελή, ομοιογενή τμήματα (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 8 άτομα)
  • Πρωινά, απογευματινά, βραδινά τμήματα
  • Υπερταχύρρυθμα, ταχύρρυθμα και μέσης ταχύτητας τμήματα
  • Διδασκαλία από έμπειρους και εξειδικευμένους στη μέθοδο του Γλωσσικού Συσχετισμού καθηγητές (αφορά στο δομικό τομέα του μαθήματος)
  • Διδασκαλία από έμπειρους, γερμανόφωνους καθηγητές (αφορά στο προφορικό τομέα του μαθήματος)
  • Άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες κάθε σπουδαστή με εξατομικευμένα, ενισχυτικά μαθήματα όπου κρίνεται αναγκαίο
  • Εγγυημένη αναπλήρωση τμημάτων που αναβλήθηκαν για σοβαρούς λόγους
  • Δωρεάν διδακτικό υλικό (οργανωμένες σημειώσεις, ασκησολόγια, ηλεκτρονικό λεξικό, εκπαιδευτικές εφαρμογές στο κινητό τηλέφωνο)
  • Συμβουλευτική υποστήριξη για θέματα σπουδών / εργασίας σε γερμανόφωνες χώρες

Ειδικά σεμινάρια για καθηγητές της γερμανικής γλώσσας, φοιτητές της Γερμανικής Φιλολογίας

Η πορεία προς την πραγματική γνώση, την επιστημονική κατάρτιση και την επαγγελματική καταξίωση απαιτεί κόπο και μόχθο αλλά θέλει επίσης και τους κατάλληλους συμπαραστάτες, αυτούς που μπορούν να βοηθήσουν δείχνοντάς σας το σωστό μονοπάτι. Στα πλαίσια του CPD (Continuing Professional Development) και θεωρώντας πως μπορούμε να παίξουμε κομβικό ρόλο σε αυτή την πορεία παρέχοντάς σας όλα τα γνωστικά εφόδια που χρειάζεστε για να εξελιχθείτε σε καταρτισμένους καθηγητές, διοργανώνουμε ειδικής φύσεως σεμινάρια.

Οι εκδόσεις μας

Κωνσταντίνου Βλαχογιάννη, “Το Μαμούθ και ο Αναβάτης”:
Δομική Ανάλυση της Γερμανικής Γλώσσας για ελληνόφωνους μελετητές

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται κυρίως σε ομιλητές που μαθαίνουν Γερμανικά ως ξένη ή δεύτερη γλώσσα και βρίσκονται σε μέσο επίπεδo γερμανομάθειας. Δεν αποκλείεται όμως να φανεί χρήσιμο σε μελετητές του εισαγωγικού ή του προχωρημένου επιπέδου ή ακόμη σε καθηγητές της γερμανικής. Βασικός στόχος του πονήματος είναι να δώσει στον αναγνώστη μία ξεκάθαρη εικόνα του δομικού μηχανισμού της γερμανικής, έχοντας ως εφαλτήριο τη μητρική του, την ελληνική.

TOP