SemiFind.gr - ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ: MBA

Μεταπτυχιακά

MBA

Φορέας Εκπαίδευσης:  iCon College
Τηλέφωνα Επικοινωνίας:  210/9248534
Κατηγορία:  Μεταπτυχιακά / Οργάνωση & Διοίκηση
ΕΝΑΡΞΗ: Αύγουστος 2017, Νοέμβριος 2017, Φεβρουάριος 2018, Μάιος 2018
ΤΡΟΠΟΣ ΦΟΙΤΗΣΗΣ: Πλήρους , Μερικής, Εξ' Αποστάσεως
ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΦΟΙΤΗΣΗΣ: 18-24 μήνες
ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΠΟΥΔΩΝ: MBA ΓΛΩΣΣΑ ΣΠΟΥΔΩΝ: Αγγλικά
ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Τα δικαιολογητικά αποδοχής είναι:
- Πτυχίο Πανεπιστημίου / TEI ή επαγγελματικό δίπλωμα
- Καλή γνώση Αγγλικών
- Δύο Συστατικές Επιστολές

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το Πανεπιστήμιο του Leicester (Λέστερ) με ιστορία 80 ετών, κατατάσσεται μεταξύ των 15 καλύτερων Βρετανικών Πανεπιστημίων (σε σύνολο 123). Πρόσφατα κατέκτησε τον περιζήτητο τίτλο του Πανεπιστημίου του Έτους (Times Awards 2009). Επίσης στην τελευταία αξιολόγηση της Guardian κατέλαβε την 2η θέση για σπουδές σε θέματα Business and Management, σε σύνολο 120 Πανεπιστημίων ενώ σύμφωνα και με την αξιολόγηση των Financial Times για το 2010, το Πανεπιστήμιο του Leicester βρίσκεται στην 2η θέση παγκοσμίως για σπουδές ΜΒΑ! Τo School of Management του Πανεπιστημίου του Leicester είναι μέλος του Association of MBAs (AMBA) και του Association of Business Schools. Προσφέρει τα προγράμματά του σε περίπου 30 χώρες εκτός Αγγλίας. Τα μεταπτυχιακά προγράμματα προσφέρονται στην Ελλάδα αποκλειστικά μέσω της iCon.

Δίδακτρα
Τα δίδακτρα είναι πληρωτέα σε δόσεις, προς το Πανεπιστήμιο του Leicester. Στην τιμή αυτή περιλαμβάνονται τα βιβλία, τα study-packs, οι σημειώσεις, οι ασκήσεις, τα case studies, τα εξέταστρα, η χρήση της βιβλιοθήκης της iCon, η πρόσβαση στην κεντρική βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου και γενικά η χρήση των υπηρεσιών του «Συστήματος Ολοκληρωμένης Υποστήριξης» της iCon.

Διάρκεια & Μέθοδοι Εκπαίδευσης
ΧΡΟΝΟΣ ΠΕΡΑΤΩΣΗΣ ΣΠΟΥΔΩΝ: 18-24 μήνες.
Τα μεταπτυχιακά προγράμματα προσφέρονται σε όλη την Ελλάδα με μορφή Distance Blended Learning.
Ενάρξεις: Νοέμβριο, Φεβρουάριο, Μάιο, Αύγουστο

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Θεωρούμε ότι βασικό στοιχείο για τη συνεργασία με ένα εκπαιδευτικό οργανισμό είναι να γνωρίζουν οι ενδιαφερόμενοι τη φιλοσοφία και τους στόχους του, αλλά και τα μέσα υλοποίησης αυτών. Φιλοσοφία και αποστολή μας είναι η προσφορά στην Ελλάδα Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων σπουδών α) με υψηλή διαχρονική αξία και β) με άνετες συνθήκες.
Η μεγάλη αξία των προγραμμάτων οφείλεται στη φροντίδα μας α) να προσφέρουμε σύγχρονες ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση, β) να επιλέγουμε συνεργασία μόνο με Πανεπιστήμια και Τμήματα Σπουδών γνωστά, καθιερωμένα και υψηλού επιπέδου και φήμης ώστε οι τίτλοι να είναι αυθεντικά πανεπιστημιακοί (όχι Κέντρων Ελευθέρων Σπουδών ή Επιμελητηριακών ή “Κοινωφελών” οργανισμών) και διεθνούς κύρους (όχι τοπικής εμβέλειας) που δίνουν διεθνή και διαρκή αναγνώριση, ακτινοβολία και επαγγελματική καταχώριση στους αποφοίτους.
Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο η iCon, με βαθιά γνώση της εκπαίδευσης, αφαιρεί τον περιττό φόρτο και το άγχος των πολυάσχολων σπουδαστών της και δημιουργεί άνετες συνθήκες σπουδών, ανάπτυξης και επιτυχίας μέσω του “Συστήματος Ολοκληρωμένης Εξυπηρέτησης” που έχει αναπτύξει και εφαρμόζει.
Με το “Σύστημα Ολοκληρωμένης Εξυπηρέτησης” φροντίζουμε να κάνουμε αισθητή τη συνεχή υποστήριξή μας στους φοιτητές μας, εξαλείφοντας όλα τα πολύμορφα εμπόδια από τις πανεπιστημιακές τυπικές και τεχνικές διαδικασίες και διευκολύνοντας πολύπλευρα τη μαθησιακή εξέλιξη και την ανάπτυξη των φοιτητών. Αποτέλεσμα των δραστηριοτήτων της iCon είναι ότι επιτυγχάνει υψηλές επιδόσεις, ταχεία αποφοίτηση και μεγάλη απασχολησιμότητα.
Συνεχώς φροντίζουμε να προσαρμόζουμε τις προσπάθειές μας στις ανάγκες των πελατών μας και να ανταποκρινόμαστε πάντοτε καλύτερα στις προσδοκίες των πελατών μας των οποίων την αξιολόγηση επιζητάμε. Η επιτυχία μας οφείλεται στη δέσμευσή μας να επενδύουμε, όχι μόνο σε εξαιρετικά προγράμματα, αλλά και σε αρτιότατο εξοπλισμό, κυρίως όμως σε πολύ υψηλού επιπέδου στελέχη και συνεργάτες.
Ελπίζουμε ότι συνεχώς θα επιτυγχάνουμε να ανταποκρινόμαστε στις υψηλές αυτές προσδοκίες.

ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Επικοινωνήστε απευθείας με το φορέα και μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα συμπληρώνοντας τη φόρμα.
Ονοματεπώνυμο:* Τηλέφωνο:*
   
E-Mail:
  Επιθυμώ να λαμβάνω το newsletter του Semifind.gr
Σχόλια:
* = υποχρεωτικό πεδίο