SemiFind.gr - ΙΕΚ: Γαστρονομία

Προγράμματα ΙΕΚ \ Γαστρονομία

Βρέθηκαν 16 καταχωρήσεις
Σελίδα 1 από 2
Prev
[1]
2
Next
Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλαστικής
Άμεσα συνδεδεμένες μεταξύ τους, η Αρτοποιία και η Ζαχαροπλαστική αποτελούν τις τέχνες που ολοκληρώνουν τον κύκλο της εστίασης. Το ψωμί αποτελεί βασικό συνοδευτικό κάθε γεύματος, ενώ το επιδόρπιο έρχεται να ολοκληρώσει κάθε μενού με τον καλύτερο τρόπο.
Φορέας Εκπαίδευσης:  Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ
ΕΝΑΡΞΗ: Οκτώβριος 2017 | Φεβρουάριος 2018 ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΤΥΠΟΣ: Πλήρους ΓΛΩΣΣΑ: Ελληνική
Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Chef)
Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ εγκαινίασε πρόσφατα συνεργασία με το διεθνή οργανισμό CTH, δίνοντας τη δυνατότητα στους σπουδαστές να αποκτήσουν τίτλο σπουδών από την κορυφαία σχολή Μαγειρικής Tante Marie, το πρόγραμμα σπουδών της οποίας υπογράφει ο διεθνούς φήμης Chef ...
Φορέας Εκπαίδευσης:  Ι.Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ
ΕΝΑΡΞΗ: Οκτώβριος 2017 | Φεβρουάριος 2018 ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΙΩΑΝΝΙΝΑ
ΤΥΠΟΣ: Πλήρους ΓΛΩΣΣΑ: Ελληνική
ΙΕΚ EUROTraining Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής
Μπες στον κόσμο των γευστικών απολαύσεων! Σε όλες τις χώρες του κόσμου το γλυκό και το ψωμί έχει βασική συμμετοχή στην διατροφή των λαών και παραμένουν πάντα οι πρωταγωνιστές της καθημερινής ζωής µας µε διάφορες γεύσεις και μορφές.
Φορέας Εκπαίδευσης:  ΙΕΚ EUROTraining
ΕΝΑΡΞΗ: Οκτώβριος 2017 | Φεβρουάριος 2018 ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ | ΒΟΛΟΣ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΥΠΟΣ: Πλήρους ΓΛΩΣΣΑ: Ελληνική
ΙΕΚ ΑΚΜΗ Αρτοποιΐα - Ζαχαροπλαστική
Η Αρτοποιία και η Ζαχαροπλαστική βρίσκονται στο επίκεντρο της βιομηχανίας τροφίμων και αποτελούν τις πιο δημοφιλείς ειδικότητες του χώρου της εστίασης. Xωρίς τα αρτοσκευάσματα και τα γλυκά, καμία κουζίνα δεν είναι και δεν μπορεί να θεωρείται ολοκληρωμ...
Φορέας Εκπαίδευσης:  ΙΕΚ ΑΚΜΗ
ΕΝΑΡΞΗ: Οκτώβριος 2017 | Φεβρουάριος 2018 ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ | ΗΡΑΚΛΕΙΟ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΥΠΟΣ: Πλήρους ΓΛΩΣΣΑ: Ελληνική
ΙΕΚ ΑΚΜΗ Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης
H σημερινή έντονα ανταγωνιστική αγορά εργασίας, απαιτεί πολυάριθμο προσωπικό για τη στελέχωση κουζίνας μιας επισιτιστικής μονάδας. Ο chef έχει ανάγκη από ικανούς βοηθούς που θα είναι εξειδικευμένοι στην παραγωγή έτοιμων παρασκευασμάτων και θα καλύπτου...
Φορέας Εκπαίδευσης:  ΙΕΚ ΑΚΜΗ
ΕΝΑΡΞΗ: Οκτώβριος 2017 | Φεβρουάριος 2018 ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ | ΗΡΑΚΛΕΙΟ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΥΠΟΣ: Πλήρους ΓΛΩΣΣΑ: Ελληνική
City Unity IIEK Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (Chef)
Ο Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης είναι ικανός να απασχοληθεί σε Επιχειρήσεις Ξενοδοχειακής και Επισιτιστικής μορφής και δομής, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. Με τις αποκτούμενες γνώσεις μπορεί να αναλάβει υπεύθυνα την οργάνωση και τη λειτου...
Φορέας Εκπαίδευσης:  City Unity IIEK
ΕΝΑΡΞΗ: Οκτώβριος 2017 | Φεβρουάριος 2018 ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ
ΤΥΠΟΣ: Πλήρους ΓΛΩΣΣΑ: Ελληνική
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Τεχνικός Γαλακτοκομίας- Τυροκόμος
Η τυροκομία είναι ένας από τους κλάδους που γνωρίζει σημαντική ανάπτυξη στην Ελλάδα. Ο «Τεχνικός Γαλακτοκομίας – Τυροκόμος» κατέχει όλες τις απαραίτητες θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις προκειμένου να παρασκευάζει τυριά κάθε είδους, φροντίζοντας ...
Φορέας Εκπαίδευσης:  ΙΕΚ ΑΛΦΑ
ΕΝΑΡΞΗ: Οκτώβριος 2017 | Φεβρουάριος 2018 ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ | ΓΛΥΦΑΔΑ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΥΠΟΣ: Πλήρους ΓΛΩΣΣΑ: Ελληνική
ΙΕΚ EUROTraining Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας - Chef
Μπες στον κόσμο των γαστρονομικών ανακαλύψεων! Η Ελλάδα είναι ένας τουριστικός τόπος, διάσημος για τις γαστρονομικές του δημιουργίες που βασίζονται στην πιο ισορροπημένη διατροφή, την Μεσογειακή. Κάθε χρόνο η χώρα µας γεμίζει τουρίστες που θέλουν να ...
Φορέας Εκπαίδευσης:  ΙΕΚ EUROTraining
ΕΝΑΡΞΗ: Οκτώβριος 2017 | Φεβρουάριος 2018 ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ | ΒΟΛΟΣ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΤΥΠΟΣ: Πλήρους ΓΛΩΣΣΑ: Ελληνική
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Τεχνικός Αρτοποιός – Ζαχαροπλάστης
Η τέχνη της Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής αποτελεί μία από τις πλέον διαχρονικές τέχνες, με στόχο την ανάδειξη της αληθινής γεύσης. Τα αρτοσκευάσματα και το επιδόρπιο αποτελούν απαραίτητα συμπληρώματα στο καθημερινό μας διαιτολόγιο.
Φορέας Εκπαίδευσης:  ΙΕΚ ΑΛΦΑ
ΕΝΑΡΞΗ: Οκτώβριος 2017 | Φεβρουάριος 2018 ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ | ΓΛΥΦΑΔΑ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΥΠΟΣ: Πλήρους ΓΛΩΣΣΑ: Ελληνική
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Chef)
Η τέχνη της γαστρονομίας ακολουθεί πιστά, από τα πανάρχαια χρόνια, την εξέλιξη της ανθρωπότητας. Εξάλλου, λόγω της άρρηκτης σχέσης που υπάρχει ανάμεσα στη Μαγειρική και στον Τουρισμό, ο «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Chef)» αποτελεί, διαχρονικά, από τα ...
Φορέας Εκπαίδευσης:  ΙΕΚ ΑΛΦΑ
ΕΝΑΡΞΗ: Οκτώβριος 2017 | Φεβρουάριος 2018 ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ | ΓΛΥΦΑΔΑ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΥΠΟΣ: Πλήρους ΓΛΩΣΣΑ: Ελληνική
ΙΙΕΚ NEW YORK Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής
Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στις τεχνικές και διοικητικές δεξιότητες που απαιτούνται, την ευαισθητοποίηση του επιχειρηματικού πνεύματος και την παροχή εμπειρίας σε ένα ευρύ φάσμα των διαδικασιών της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής.
Φορέας Εκπαίδευσης:  ΙΙΕΚ NEW YORK
ΕΝΑΡΞΗ: Οκτώβριος 2017 | Φεβρουάριος 2018 ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ
ΤΥΠΟΣ: Πλήρους ΓΛΩΣΣΑ: Ελληνική
ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Τεχνικός Αρτοποιός - Ζαχαροπλαστικής
Οι λεπτές ισορροπίες στην ένταση των γεύσεων, η ακριβής αναλογία των υλικών, n εντυπωσιακή εμφάνιση, η υπομονή και η επιμονή. Όλα όσα κάνουν ένα γλυκό τέλειο είναι η ειδικότητα του Τεχνικού Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής. Η ιστορία του γλυκού αλλάζει.
Φορέας Εκπαίδευσης:  ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ
ΕΝΑΡΞΗ: Οκτώβριος 2017 | Φεβρουάριος 2018 ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ
ΤΥΠΟΣ: Πλήρους ΓΛΩΣΣΑ: Ελληνική
ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ Αρχιμάγειρας-Chef
Μερικοί από τους διασημότερους Chef στον κόσμο είναι Έλληνες. Φυσικά και δεν είναι τυχαίο! Το κλίμα που ευνοεί την παραγωγή μιας τεράστιας ποικιλίας προϊόντων, η αναγνώριση της αξίας της μεσογειακής διατροφής, ακόμα και η απλή συνήθεια του ...
Φορέας Εκπαίδευσης:  ΙΕΚ ΟΜΗΡΟΣ
ΕΝΑΡΞΗ: Οκτώβριος 2017 | Φεβρουάριος 2018 ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ
ΤΥΠΟΣ: Πλήρους ΓΛΩΣΣΑ: Ελληνική
ΙΕΚ ΑΚΜΗ Βοηθός Ζαχαροπλαστικής Τέχνης
Η Ζαχαροπλαστική Τέχνη απαιτεί εξειδικευμένους επαγγελματίες που έχουν τις επαγγελματικές γνώσεις και την ικανότητα να εξυπηρετούν τις επιθυμίες των πελατών σε θέματα σίτισης. Ο Βοηθός Ζαχαροπλαστικής Τέχνης είναι αυτός που παίρνει παραγγελίες για να ...
Φορέας Εκπαίδευσης:  ΙΕΚ ΑΚΜΗ
ΕΝΑΡΞΗ: Οκτώβριος 2017 | Φεβρουάριος 2018 ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ | ΗΡΑΚΛΕΙΟ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΥΠΟΣ: Πλήρους ΓΛΩΣΣΑ: Ελληνική
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Τεχνικός Αμπελουργίας & Οινολογίας
Το κρασί είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ποτά των Ελλήνων (το 54,9% αυτών που πίνουν οινοπνευματώδη προτιμούν το κρασί) και των Ευρωπαίων γενικότερα. Χάρη στις εξειδικευμένες γνώσεις που έχεις αποκτήσει, ως τεχνικός Αμπελουργίας & Οινολογίας είσαι ...
Φορέας Εκπαίδευσης:  ΙΕΚ ΑΛΦΑ
ΕΝΑΡΞΗ: Οκτώβριος 2017 | Φεβρουάριος 2018 ΠΟΛΗ: ΑΘΗΝΑ | ΓΛΥΦΑΔΑ | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ | ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΤΥΠΟΣ: Πλήρους ΓΛΩΣΣΑ: Ελληνική
Σελίδα 1 από 2
Prev
[1]
2
Next