Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο σε αίθουσα

Η Πρώτη Vegan Ακαδημία στην Ελλάδα

Διοργανωτής Σεμιναρίου:
Grand Foyer

Σε ποιους απευθύνεται

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε:

  • σπουδαστές
  • απόφοιτους του τομέα Εστίασης & Επισιτισμού
  • σε επαγγελματίες μάγειρες
  • σε ερασιτέχνες που επιθυμούν να μυηθούν στην υγιεινή
  • διατροφή
  • σε ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης
  • σε vegan εστιατόρια και ταχυφαγεία

Περιγραφή σεμιναρίου

 Ένας διαφορετικός κύκλος πιστοποιημένων σεμιναρίων vegan μαγειρικής ξεκινά τον Οκτώβριο. Τo ΙΕΚ Grand Foyer μαζί με μία ομάδα έμπειρων συνεργατών θα σας μυήσουν στα μυστικά της vegan μαγειρικής, διατροφής και φιλοσοφίας. Tα μαθήματα απευθύνονται σε όλους όσους επιθυμούν να κάνουν καριέρα στη Vegan εστίαση άλλα και σε όσους θέλουν να μάθουν να μαγειρεύουν υγιεινά για τον εαυτό τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Το βασικό περίγραμμα του προγράμματος

  • Βασικές οδηγίες χειρισμού τροφίμων και κανόνες υγιεινής
  • Ορισμός βασικών τύπων γευμάτων
  • Βασικοί τρόποι μαγειρέματος
  • Βασικοί τρόποι κοπής
  • Bάσεις (FONDS)
  • Rου (Roux)
  • Ζύμες
  • Σούπες
  • Σαλάτες και πρωτότυπα dips
  • Ελληνική και Μεσογειακή Κουζίνα
  • Ευρωπαϊκή Κουζίνα
  • Ασιατική Κουζίνα
  • Διεθνής Κουζίνα
  • Ζαχαροπλαστική Τέχνη
  • Food Styling
  • Φυτικό Γάλα και Φυτικά Τυριά
  • Vegan πρωινά και κρύα κουζίνα
  • Ζεστή κουζίνα
  • Ωμοφαγία και τα οφέλη της

ΜΑΘΗΜΑΤΑ

  • Διατροφή και Διαιτολογία
  • Κοστολόγιο Παρασκευασμάτων
  • Σύνθεση Μενού
  • Εργαστήριο Ι (Μαγειρική – Ζαχαροπλαστική)
  • Εραστήριο ΙΙ (Μαγειρική – Ζαχαροπλαστική)

Πληροφορίες συμμετοχής

Το σεμινάριο διεξάγεται και εξ αποστάσεως

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.