Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

Ανακαλύψτε Απλές και Πρακτικές Στρατηγικές και Δείτε Πραγματική Ανάπτυξη στην Επιχείρησή σας σε 72 ώρες

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
projectyou
Εξ Αποστάσεως
Live E-Learning
28/5/2024 έως 13/6/2024
12 ώρες
12 ώρεςΗμ/νία Λήξης: 13/6/2024

Εισηγητής

Ο Stephan Stavrakis ξεχωρίζει ως σύμβουλος στρατηγικής επιχειρήσεων με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, καθοδηγώντας CEOs και μεταμορφώνοντας επιχειρηματικές στρατηγικές με πρακτική γνώση, που αποκτήθηκε σε 230 κλάδους. Ξεκινώντας την καριέρα του ως αναλυτής συστημάτων, ανακάλυψε ότι η πραγματική επιτυχία έγκειται στην κατανόηση της δυναμικής της αγοράς και στη δημιουργία μοναδικών προτάσεων αξίας. Η προσέγγιση του Stephan συνδυάζει την τέχνη και την επιστήμη, εστιάζοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη, στην απτή αξία και στη δημιουργία συναρπαστικών προσφορών, που αναιρούν την ανάγκη για εκπτώσεις. Συνεργάζεται με επιχειρήσεις, μετατρέποντάς τες σε ηγέτες της αγοράς που φημίζονται για την αξία και την πίστη των πελατών τους. Παρακολουθήστε τη διαδικτυακή σειρά σεμιναρίων για στρατηγικές που θα σας βοηθήσουν να τοποθετήσετε την επιχείρησή σας ως την προτιμώμενη επιλογή στα μάτια των πελατών σας.

Σε ποιους απευθύνεται

Αυτή η σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων έχει σχεδιαστεί για όσους είναι έτοιμοι να οδηγήσουν την επιχείρησή τους στο επόμενο στάδιο μέσω στοχευμένων βελτιώσεων στη στρατηγική, το branding, την καινοτομία, τις τιμές, τις συνεργασίες και την ηγεσία μιας ομάδας.

Περιγραφή σεμιναρίου

Μεταμορφώστε την επιχείρησή σας με την αποκλειστική σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων «Ανακαλύψτε Απλές και Πρακτικές Στρατηγικές και Δείτε Πραγματική Ανάπτυξη στην Επιχείρησή σας σε 72 ώρες».

Ξεκλειδώστε το σύνολο των δυνατοτήτων της επιχείρησής σας με την ολοκληρωμένη σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων, που έχουν σχεδιαστεί για να σας παρέχουν τα εργαλεία και τις γνώσεις που απαιτούνται, για να διακριθείτε στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον. Ο Stephan Stavrakis, σύμβουλος στρατηγικής επιχειρήσεων με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας, θα σας καθοδηγήσει σε 6 βασικούς τομείς ζωτικής σημασίας για κάθε επιχείρηση, που επιθυμεί να αναπτυχθεί. Με την ολοκλήρωση αυτής της σειράς σεμιναρίων θα έχετε αποκτήσει εις βάθος γνώση και πρακτικά εργαλεία σε 6 κρίσιμους τομείς, που θα σας μετατρέψουν από επιχειρηματία σε διακεκριμένο ηγέτη του κλάδου.

Περιεχόμενα Σεμιναρίου

  1. Mastering Data-Driven Marketing: Turn Insights into Impactful Strategies: Θα ανακαλύψετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε τα αναλυτικά δεδομένα (analytics), για να δημιουργήσετε στρατηγικές μάρκετινγκ που έχουν πραγματική απήχηση στο κοινό σας. Ακόμη, θα μάθετε να ερμηνεύετε δεδομένα, να προβλέπετε συμπεριφορές πελατών και να εφαρμόζετε καμπάνιες μάρκετινγκ, που μετατρέπουν αποτελεσματικά τις πληροφορίες σε δράση, αυξάνοντας τους πιστούς σας πελάτες.
  2. Craft Your Signature: Personal Branding for Entrepreneurs: Δημιουργήστε μια συναρπαστική προσωπική επωνυμία (personal brand), που θα σας ξεχωρίζει στην αγορά εργασίας. Μέσω του σεμιναρίου θα μάθετε να ορίζετε και να εκφράζετε τη μοναδική σας αξία, διασφαλίζοντας ότι το personal brand σας προσελκύει και διατηρεί τους ιδανικούς για εσάς πελάτες. Τέλος, θα διδαχθείτε στρατηγικές για να ενισχύσετε την παρουσία και αυτοπεποίθησή σας στο διαδίκτυο.
  3. Leading Edge: Positioning Your Business through Innovation: Μείνετε μπροστά από την καμπύλη ενσωματώνοντας την καινοτομία στον πυρήνα της επιχειρηματικής σας στρατηγικής. Θα μάθετε πως να καλλιεργείτε μια κουλτούρα καινοτομίας, που ωθεί συνεχώς την επιχείρησή σας στην 1η γραμμή του κλάδου σας. Ακόμη, θα ανακαλύψετε πως οι μικρές καινοτομίες μπορούν να οδηγήσουν σε ηγετική θέση στην αγορά. Τέλος, θα μάθετε τη σημασία γύρω από τη δημιουργία καινοτομιών που αντέχουν στις δοκιμασίες του χρόνου.
  4. Price It Right: Mastering the Psychology of Pricing: Ήρθε η ώρα να κατανοήσετε τους ψυχολογικούς παράγοντες που επηρεάζουν τις στρατηγικές τιμολόγησης και πώς να ορίσετε τιμές που όχι μόνο προσελκύουν πελάτες, αλλά και ενισχύουν την αντιληπτή αξία του brand σας. Θα μάθετε όλα τα μυστικά σχετικά με τις τεχνικές τιμολόγησης που μεγιστοποιούν την κερδοφορία χωρίς να αποξενώνουν την πελατειακή σας βάση. Τέλος, θα μάθετε πως να αποφεύγετε κοινές παγίδες, που μπορεί να μειώσουν τις πωλήσεις σας.
  5. Power Partnerships: Building Strategic Business Alliances: Θα εξερευνήσετε πως να εντοπίζετε πιθανούς συνεργάτες και να διαπραγματεύεστε συνεργασίες που συμπληρώνουν και ενισχύουν τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Το σεμινάριο αυτό σας παρέχει τις στρατηγικές που απαιτούνται για τη δημιουργία και διατήρηση συμμαχιών που ενισχύουν την επιχειρηματική ανάπτυξη της εταιρείας σας και επεκτείνουν την πρόσβαση στην αγορά.
  6. Team Dynamics: Cultivating High-Performance Teams: Θα μάθετε τα βασικά στοιχεία της συγκέντρωσης, παρακίνησης και διατήρησης μιας ομάδας υψηλής απόδοσης. Θα ανακαλύψετε πως να καλλιεργείτε ένα περιβάλλον που δίνει έμφαση στη συνεργασία, την αμοιβαία υποστήριξη και την επιτυχία. Γίνετε ο ηγέτης που εμπνέει και ενδυναμώνει!

Πληροφορίες συμμετοχής

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης

Mastering Data-Driven Marketing:
Turn Insights into Impactful Strategies

Τρίτη 28 Μαΐου 2024
19:00 – 21:00

Craft Your Signature:
Personal Branding for Entrepreneurs

Πέμπτη 30 Μαΐου 2024
19:00 – 21:00

Leading Edge:
Positioning Your Business through Innovation

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024
19:00 – 21:00

Price It Right:
Mastering the Psychology of Pricing

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2024
19:00 – 21:00

Power Partnerships:
Building Strategic Business Alliances

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2024
19:00 – 21:00

Team Dynamics:
Cultivating High-Performance Teams

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024
19:00 – 21:00

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθεί πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό και βεβαίωση παρακολούθησης.

Εγγραφείτε τώρα για να εξασφαλίσετε τη θέση σας σε αυτήν τη μεταμορφωτική σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων και «ξεκλειδώστε» τον δρόμο για το επιτυχημένο μέλλον της επιχείρησής σας.

Για συμμετοχές σε 1-3 σεμινάρια: 60€ έκαστο
Για συμμετοχές 4+ σεμινάρια: έκπτωση 20% στην τελική τιμή
*Αν επιλέξετε και τις 6 ημέρες του προγράμματος, θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια προσωπική συνεδρία one to one με τον εισηγητή Stephan Stavrakis και να συζητήσετε όλα τα θέματα και προβληματισμούς σας σχετικά με την επιχείρησή σας. Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία!

Κόστος Συμμετοχής

Βλ. πληροφορίες συμμετοχής

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.