Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

LEADING WITH EMPATHY

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
TUV AUSTRIA ACADEMY
Το σεμινάριο έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια σεμινάρια στην κατηγορία Οργάνωση & Διοίκηση

Εισηγητής

Σεμερτζιάν Ράνια
Η Ράνια Σεμερτζιάν έχει πολυετή εργασιακή εμπειρία στον χώρο της Επικοινωνίας, του Marketing και των Δημοσίων Σχέσεων. Είναι ιδρυτής της AR:PR Communications, Συμβούλων Επιχειρήσεων σε θέματα Στρατηγικής Επικοινωνίας και Παροχής Υπηρεσιών Εκπαίδευσης στελεχών. Έχει σπουδάσει και εργαστεί επί σειρά ετών στην Αμερική όπου και απέκτησε το ΜΒΑ της από το Patterson School of Diplomacy & International Commerce, University of KY. Έχει διατελέσει υψηλόβαθμο στέλεχος σε τμήματα Επικοινωνίας σε μεγάλες ελληνικές και ξένες πολυεθνικές εταιρίες και οργανισμούς όπως η Vodafone, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ανατόλια, το World Trade Center USA, το Council of State Governments USA,  η Εstee Lauder USA. Εκπαιδεύει στελέχη σε ανάπτυξη δεξιοτήτων Επικοινωνίας,  Εξυπηρέτησης πελατών, Δημοσίων Σχέσεων, Καθοδήγησης Ομάδας κα., ενώ παράλληλα διδάσκει μαθήματα Marketing και Επικοινωνίας σε πτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές σε Κολλέγια της Θεσσαλονίκης. Είναι μέντορας σε νεοφυείς επιχειρήσεις στο Κέντρο Επιχειρηματικότητας του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια. Είναι διαπιστευμένη Διαμεσολαβήτρια του Υπουργείου Δικαιοσύνης και της ADR-ODR International καθώς πιστοποιημένη Practitioner στον Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό (NLP) από το American Board of Neuro-Linguistic Programming.

Σε ποιους απευθύνεται

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε νέους Διευθυντές και Προϊσταμένους τμημάτων.

Σκοπός

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Leading with Empathy” είναι ένα άκρως βιωματικό και διαδραστικό σεμινάριο που στόχο έχει να βοηθήσει Διευθυντές και Προϊσταμένους να αναπτύξουν περαιτέρω τις ηγετικές τους δεξιότητες εστιάζοντας πρωταρχικά στην ανάπτυξη ενσυναίσθησης για αποδοτικότερη και ουσιαστικότερη επικοινωνία με τις ομάδες τους και τη δημιουργία κλίματος κατανόησης και συνεργασίας.

Στο τέλος της εκπαίδευσης οι συμμετέχοντες θα έχουν εντοπίσει τις ατομικές περιοχές προς βελτίωση αναφορικά με τα μοτίβα συμπεριφοράς τους, θα ανακαλύψουν τι είναι αυτό που κάνει την επικοινωνία μας ξεκάθαρη ώστε να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις, θα μάθουν πως να δίνουν παραγωγική ανατροφοδότηση, πως να εξασκήσουν ενεργητική ακρόαση, πως να θέτουν ξεκάθαρους στόχους, και πως να ενθαρρύνουν και να ενδυναμώνουν το ανθρώπινο δυναμικό τους. Τέλος θα κατανοήσουν ποιες είναι οι 7 δεξιότητες που κάνουν κάποιους ανθρώπους ανθεκτικότερους στη διαχείριση αλλαγών στο εργασιακό περιβάλλον.

Περιγραφή σεμιναρίου

ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ

Στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα αναλύονται οι εξής θεματολογίες:

  • Αντιληπτική επικοινωνία & συμπεριφορά
  • Ανάπτυξη σημαντικών δεξιοτήτων επικοινωνίας
  • Τα 4 κλειδιά της ενεργητικής ακρόασης
  • Η δύναμη της γλώσσας του σώματος στην ηγεσία
  • Διοίκηση με ενσυναίσθηση
  • Στοχοθεσία, ρόλοι και ανάθεση αρμοδιοτήτων (delegation)
  • Πως δίνω ανατροφοδότηση αποτελεσματικά στην ομάδα μου
  • Πότε και πως δίνω έπαινο στους εργαζομένους
  • Οι 7 δεξιότητες που έχουν οι ανθεκτικοί άνθρωποι

Πληροφορίες συμμετοχής

ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Η διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 8 ώρες.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης της TÜV AUSTRIA Academy.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΛΑΕΚ 0,06% (αφορά μόνο συμμετοχές από εταιρείες)

Το κόστος όλων των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μπορεί να επιδοτηθεί πλήρως από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,06% του ΟΑΕΔ με ευθύνη των συμμετεχόντων. 

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.