Βρείτε Σεμινάρια

Σεμινάριο εξ αποστάσεως

ISO 22000:2018 - ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Διοργανωτής Σεμιναρίου E-Learning:
TUV HELLAS
Εξ Αποστάσεως
Live E-Learning
6/6/2024 έως 7/6/2024
09:00 - 17:00
Εξ Αποστάσεως
Live E-Learning
1/7/2024 έως 2/7/2024
09:00 - 17:00
Εξ Αποστάσεως
Live E-Learning
22/8/2024 έως 23/8/2024
09:00 - 17:00
09:00 - 17:00Ημ/νία Λήξης: 7/6/2024
09:00 - 17:00Ημ/νία Λήξης: 2/7/2024
09:00 - 17:00Ημ/νία Λήξης: 23/8/2024

Εισηγητής

Βάσια Καζάζη, Γιάννης Τσιριγωτάκης, Νάνσυ Δουκαλέτση, Γιάννης Μπαρράκος, Δημήτρης Γεωργαντέλης, Γιάννης Σαρακατσιάνος, Δρ. Ανδρέας Σουλιώτης, Χατζοπούλου Νίκη

Σε ποιους απευθύνεται

  • Συμβούλους που αναπτύσσουν ΣΔΑΤ
  • Υπεύθυνους Ασφάλειας Τροφίμων και Συντονιστές Ομάδων HACCP
  • Διοικητικό Προσωπικό, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη άποψη σχετικά με τις βασικές αρχές των Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων

Οι συμμετέχοντες, μπορούν να είναι ιδιώτες, ή στελέχη εταιρειών, να προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους και από οποιοδήποτε διοικητικό επίπεδο μίας εταιρείας.

Σκοπός

Ολοκληρώνοντας το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκομίσει τις βασικές αρχές που διέπουν τα Συστήματα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων, σύμφωνα με το Νέο Πρότυπο ISO 22000:2018.

Περιγραφή σεμιναρίου

Περιεχόμενα:

  • Η παρουσίαση της δομής του νέου προτύπου ISO 22000:2018
  • Οι απαιτήσεις για την κατανόηση του πλαισίου λειτουργίας των οργανισμών σε σχέση με την Ασφάλεια των Τροφίμων
  • Οι νέες αναβαθμισμένες απαιτήσεις για την Ηγεσία
  • Η προσέγγιση της διακινδύνευσης (Risk), Κύκλος Βελτίωσης (Plan- Do- Check- Act)
  • Οι αναβαθμισμένες απαιτήσεις για την Ανάλυση των Κινδύνων για την ασφάλεια των τροφίμων

Πληροφορίες συμμετοχής

  • Διεξάγεται στην ελληνική γλώσσα.
  • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται: Βεβαίωση παρακολούθησης TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Κόστος Συμμετοχής

Για πληροφορίες σχετικά με το κόστος συμμετοχής επικοινωνήστε με το φορέα εκπαίδευσης

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Τα στοιχεία σας αποστέλλονται απευθείας στην εταιρεία που διοργανώνει το πρόγραμμα εκπαίδευσης.