ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ



Η επιτυχία σας είναι δική μας υπόθεση
Στο κέντρο μας λειτουργούν ευέλικτα τμήματατα ενηλίκων
και οργανωμένα τμήματα μαθητών

Η εμπιστοσύνη σας αποτελεί για μας δέσμευση.

Οι καθηγητές μας αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους και εποπτικά μέσα διδασκαλίας προσφέρουν σε μαθητές και ενήλικες, την πιο άρτια και ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην ξενόγλωσση μάθηση.

Στο κέντρο μας διδάσκονται:

Η μέθοδός μας:

Η συνεργασία μας με έγκυρους εκδοτικούς οίκους και η τεχνολογική κατάρτιση των καθηγητών μας, δημιουργούν τις κατάλληλες συνθήκες ώστε η μάθηση να γίνεται διαδραστικά και με την ενεργή συμμετοχή του μαθητή.

On Line Εκπαίδευση

Έχουμε δημιουργήσει τη δική μας πλατφόρμα απομακρυσμένης εκπαίδευσης και έχουμε καταφέρει να γίνεται απρόσκοπτα, η παρακολούθηση των μαθημάτων με σύγχρονο τρόπο με την παρουσία καθηγητή.

Παρακολουθήστε το μάθημα όποτε θέλετε από όπου θέλετε. Με την ασύγχρονη διδασκαλία καταργούνται οι περιορισμοί και θέτετε τους δικούς σας κανόνες στην παρακολούθηση του μαθήματος.

Συνδιαστική Διδασκαλία

Αξιοποιώντας την ασύγχρονη πλατφόρμα απομακρυσμένης εκπαίδευσης για να παρακολουθείτε την ύλη και να ανεβάζετε τις ασκήσεις σας σε συνδιασμό με την διδασκαλία και την παρουσία του καθηγητή καθώς και την επίσκεψή σας στο κέντρο μας μία ή δύο φορές την εβδομάδα, εξασφαλίζουμε όλες τις προϋποθέσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα στην εκπαίδευση καταργώντας τους περιορισμούς.

Το κέντρο μας αποτελεί Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο UCERT

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για τα προγράμματα και τις ημερομηνίες των εξετάσεων.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 2108329887 ή συμπληρώστε την Φόρμα που ακολουθεί:

Η εκπαίδευση για μας αποτελεί πρωταρχικό ρόλο.

Το κέντρο μας βρίσκεται πλησίον του Σταθμού Αττικής. Υπάρχει γρήγορη και άμεση πρόσβαση για όλους όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν δια ζώσης τα μαθήματα.

Η μετακίνηση από τις κοντινές περιοχές Σεπόλια, Κολωνός, Κάτω Πατήσια, Σταθμός Λαρίσσης, Κέντρο Αθήνας, Περιστέρι, Άγιοι Ανάργυροι, Ίλιον, Αιγάλεω, Πετρούπολη πραγματοποιείται σε ελάχιστο χρόνο.

Επισκεφτείτε μας για να σας ενημερώσουμε από κοντά για τα νέα προγράμματα σπουδών στις ξένες γλώσσες και στην πληροφορική.