Κέντρο ψυχοθεραπείας Συμβουλευτικής

Πρόκειται για ένα καινοτόμο ψυχοθεραπευτικό εργαλείο το οποίο συνδυάζει τη μοναδικότητα του κάθε ατόμου ως προς τον τρόπο ζωής των επιθυμιών, των σχέσεων, των φόβων, τις εμπειρίες, και την αλληλεπίδραση του με το περιβάλλον.

Οι συνδυαστικές θεραπευτικές προσεγγίσεις προσφέρουν νέους τρόπους θεραπείας, νέες δυνατότητες και εμπειρίες διαμορφώνοντας καινούργιες αναπαραστάσεις και αξίες της ζωής.

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται με φυσική παρουσία, και σε περίοδο Covid, Skype, Zoom, Viber. η διάρκεια της κάθε συνεδρίας είναι 45 λεπτά η Ατομική και 90 λεπτά η Ομαδική.

Ποιοι είμαστε
Στο κέντρο Koxlias λειτουργούμε τόσο στο θεραπευτικό πλαίσιο όσο και στο εκπαιδευτικό,  με  μια  ολιστική Σπειροειδή διαδικασία  Είμαστε μέρος  μιας κοινότητας ανθρώπων που είναι αφοσιωμένοι στη μάθηση και την ανάπτυξη σε αυτή τη δουλειά. Με γνώμονα ότι οι άνθρωποι  αναζητούν βοήθεια για να κατανοήσουν καλύτερα πώς λειτουργούν σε σχέση με τους άλλους και πώς οι συμπεριφορές τους μπορούν να έχουν αντίκτυπο στην ψυχική και συναισθηματική ευεξία τους. 
Γνωρίζουμε οτι απαιτεί  τεχνικές και  διαδικασίες, που ο κάθε θεραπευτής κατακτά με την εκπαίδευση και εμπειρία,   δημιουργώντας το προσωπικό του μοντέλο θεραπευτικών  στρατηγικών. Αυτό απαιτεί αφοσίωση, δέσμευση, αλτρουισμό, με συνεχή προσπάθεια και διορατικότητα.
Ως άτομα που εξελισσόμαστε και ως θεραπευτές που αναπτυσσόμαστε,  η εύρεση τρόπων για να σχετιστούμε με τον εαυτό μας, τις ιστορίες μας και τους άλλους είναι ζωτικής σημασίας όσον αφορά την ανάπτυξη και την ολότητα σε ατομικό και θεραπευτικό πεδίο. Αυτή η εμπειρία μας είναι η κινητήριος έναρξη των Προγραμμάτων Συμπληρωματικής Επιμόρφωσης, ώστε να μεταλαμπαδεύσουμε  την ενσωμάτωση των  θεωριών  με την κλινική κατανόηση.
Τα  μαθήματα του κάθε κύκλου περιλαμβάνουν διδακτικές παρουσιάσεις και δια δραστική συζήτηση.

Σας καλωσορίζουμε για να εξερευνήσετε τον ιστότοπό μας και να γνωρίσετε τις υπηρεσίες μας.

Μάθετε Περισσότερα για το Κέντρο μας

No event found!

Υπηρεσίες

Σχετικά με τις Χρεώσεις
Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες

Τα κοινωνικά δίκτυα του Κοχλία

Δείτε τα τελευταία Άρθρα μας​
Παλαιότερα Άρθρα
Δείτε τις τελευταίες εξελίξεις του Covid-19

Χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια?

Επικοινωνήστε με το Κέντρο Κοχλίας για περισσότερες πληροφορίες